2008. október 30., csütörtök

Muhaha, ZH

Egy fokkal jobban vagyok, mint áltában. Ami kicsit le fogja törni a kedvem, az a sorozatos ZH-hullám, ami kezdi elönteni a heteimet szépen-lassan.A hétfő kezd a hétnek annak a napjának lenni, amit hamarosan meg fogok utálni, ha minden hétfőn fogom írni az elkövetkezendő ZH-imat. Most ezen a héten 3 ZH-t írtam, fasza volt az ember nyakába szakajtani az összeset egy napon.

Jövő héten biokoordinációs kémiából lesz ZH, a felkészülésre megvan a lehetőség. Un peu malheureux lettem, mert szerdán derült fény az egészre. Ez van, ha az ember óraütközés miatt nem tud bejárni előadásra és még mindezek mellé cseppet antiszociálisak a szaktársai. Ezennel megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak nekik. Legközelebb biztosan számíthatnak a jóságomra. Garantálom.

Még közel sincs vége a napnak. Hétvégén szokásos sörözés, ma este Mystery Gang koncert lesz a Trafóban, amire sajnos nem tudok ott lenni. Ha szerentém, akkor sem tudnék elmeni a mai Isten Háta Mögött koncertre sem, mert az is kicsit messze van Veszprémtől (érted? az Isten Háta Mögött lesz, bwahahaha).

Hamarosan újra jelentkezem. A könyvtáros ámokfutásból erre futotta.

Nincsenek megjegyzések: